2021, een smaakvol begin is het halve werk!

24 januari 2021
Wim Lousberg

Zo begin je het nieuwe jaar knetterend met de nieuwe takeaway menu’s, cadeaubonnen en de to-go opties van Les Tables!

Wij missen jullie! Voor een bourgondisch etentje om de week af te sluiten, op een gezellig verwarmd terrasje op de zondag of voor een spontaan avondje borrelen. Wij missen jullie!

Geluk zit in een klein hoekje en daarom blijven we creatief en positief - zeker nu!

Afgelopen periode hebben onze restaurateurs niet stil gezeten en hard gewerkt aan plannen voor de toekomst, takeaway menu’s om jullie te verrassen en acties die je laten watertanden. Een aantal hebben zelfs een heus afhaalpunt aan het raam gemaakt, waar je toch nog even spontaan wat lekkers kan halen voor onderweg (ideaal voor een stadswandeling). Heb jij ze al gespot?

En natuurlijk hebben we het cadeau dat altijd in de smaak valt, de Les Tables cadeaubon. Perfect als cadeau voor iedere gelegenheid (want ook nu is er genoeg te vieren) of gewoon om de horeca te steunen.

Takeaway: haal onze gastronomie in huis of verras je omgeving.

Samen tegen Corona betekent ook samen gezelligheid creëren en daar zetten de leden van Les Tables zich graag voor in. Van ontbijt tot picknickmanden tot borrels en avondeten. Voor ieder wat wils op ieder moment van de dag.

Wij vinden het belangrijk om jullie te blijven verrassen met gastronomie die helpt de sleur te breken. Via de website vind je snel welke leden bezorgen en heb je met een paar klikken een culinair hoogstandje op bord. Of op het bord van een ander! Het is natuurlijk leuk om vrienden en familie, die door omstandigheden al langere tijd binnen zitten, even een smakelijk moment te gunnen met een persoonlijke (video)boodschap erbij. Bestel daarom een takeaway menu en laat het als verrassing bij jouw familieleden en vrienden leveren.

Wie-wat-waar?

Benieuwd wat er op het menu staat? Internationale keuken bij Fitz Roy, Franse keuken met regionaal wijntje bij Mes Amis, Mexicaans en Aziatisch bij SOFA, Mestreechs Zoervleis vaan Sjiek of high tea en picknickmanden bij SoDelicious.

Voor meer smakelijke gezelligheid kijk je op Les Tables Maastricht

#supportyourlocals en verwen jezelf

Geluk kan je vermenigvuldigen door het te delen. Of met het geven van de Les Tables cadeaubon, het cadeau dat altijd in de smaak valt!

De Les Tables cadeaubon is in te wisselen bij alle Les Tables leden. Zo kan je kiezen uit ruim 22 unieke smaken. Leuk dus om iemand mee te verrassen, cadeau te doen of te trakteren op een snoep ’smaakreisje’ (ben je er toch nog even tussenuit)! Genoeg mogelijkheden dus om een beetje creativiteit en smaak toe te voegen aan deze dagen.

Extra mooi: met de Les Tables cadeaubon steun je dus in meteen 22 horeca-ondernemers in een keer #supportyourlocals.

Wie-wat-waar?

Al onze leden doen mee aan de cadeaubonnen en je koopt ze op Les Tables Maastricht.

Wandel mee(r) met Les Tables; frisse lucht en een lekker tèske koffie to go!

Even de benen strekken en een frisse neus halen? Niet alleen leuk, maar nu ook lekker!

In de binnenstad bieden een aantal Les Tables zaken ook to-go aan. Aan het raam haal je een heerlijke spontane kop koffie of goed gevuld broodje. Reden genoeg dus om een welverdiende break te nemen van het thuiswerken (of nog even een rondje extra te gaan).

Let op! Vermijd eventuele drukte en houd je goed aan de regels.

Bekijk de kaart

Volg de Les Tables routes door het centrum en Wyck en trakteer jezelf op een veilig en smakelijke rondje stad.

Wie-wat-waar?

Centrum: Slenter door de binnenstad en haal een heerlijk broodje carpaccio en koffietje bij Au Mouton Blanc.

Wyck: Laat een kunstzinnige latte macchiato maken bij Coffeelovers op plein ‘92 of neem een heerlijke smoothie bij SoDelicious.

2021: We gaan ervoor!

Het is een onzekere periode, maar de leden van Les Tables hebben een positieve kijk op de toekomst. We zijn druk bezig met het voorbereiden op verschillende acties, tot we je weer met open armen mogen ontvangen

Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van appetijtelijke acties en belangrijk nieuws van onze leden.

Houd ook onze social media in de gaten op onze Les Tables facebookpagina en het instagramaccount: Les Tables Maastricht voor smakelijke kiekjes en de acties van onze leden.

Dat smaakt naar meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties

100+ restaurant liefhebbers gingen u al voor!

Extra genieten? Deel!

Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt bij vrienden, familie en (zaken)relaties? Dan geef je de Les Tables cadeaubon!

Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Geldig bij al onze 25 aangesloten restaurants
Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Bestel onze cadeaubon