Over Les Tables

Les Tables wordt gedreven door de liefde voor het vak; waarbij ambacht, aandacht en verbondenheid met het Bourgondische (erfgoed) centraal staan. Wij staan voor kwaliteitshoreca met karakter en dat authentieke Maastrichtse gevoel. 

Wij geven smaak aan de stad.

Les Tables laat de gast genieten van de lieve lust (goed eten, drinken en gezelschap) en het leven (lief en leed). Op ieder moment en op ieder niveau. Bij ons ben je welkom, in Maastricht.

Van de wijn-spijs combinaties tot het gastheerschap... onze leden zijn nooit de 13e in een dozijn. Het zijn ondernemers die durven, authentiek zijn, met de tijd meegaan en verrassen. 

Ondernemers die elkaar iets gunnen. Daarom noemen we onszelf ook wel de culinaire vriendenclub: we delen kennis en kunde, maar ook lief en leed. We vieren de verschillen en dat maakt ons compleet.

En als je vraagt voor wie we het doen? Voor de gast, natuurlijk, maar ook voor de stad en voor onszelf... omdat we simpelweg niet anders willen dan samen genieten met volle overgave.

En omdat we als ondernemers samen sterker staan dan alleen.

Goede doelen die wij steunen

Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Op een plek waar het zichzelf kan zijn. Op een stevige bodem om uit te groeien en uit te vliegen, de wijde wereld in. Stichting Mosa Lira telt 22 scholen en onderwijsvoorzieningen in Maastricht. Alle 22 zijn het Gezonde en Veilige Scholen met elk een eigen karakter en eigen specialisaties.

Meer informatie

Kankeronderzoek is één van de belangrijkste speerpunten van het Maastricht UMC+. Ons ideaalbeeld is dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en een beter leven hebben na kanker. Daar is veel onderzoek voor nodig en dat kost veel geld. Het Kankeronderzoekfonds Limburg wil Limburg betrekken in de strijd tegen kanker om zo meer geld in te zamelen dat direct naar onderzoek in het Maastricht UMC+ en partnerziekenhuizen gaat.

Meer informatie

Ontdek Maastricht op de meest smakelijke manier.

Kijk op de kaart en laat je leiden door je smaakpapillen. Zo maak je kennis met de leden van Les Tables en kom je op de meest karakteristieke plekjes in Maastricht.

Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaald hebben we een aantal mooie routes voor je uitgestippeld.

Bekijk onze restaurantkaart

Dat smaakt naar meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties

100+ restaurant liefhebbers gingen u al voor!