Restaurant

Wijnrestaurant Mes Amis

Dat smaakt naar... vriendschap

In het oude stadscentrum van Maastricht, op 2 minuten lopen van het Vrijthof, ligt Mes Amis. De passie voor Limburgse wijn en gastvrijheid van gastvrouw Annaline zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

TYPE
Restaurant
PRIJS
€€€
KEUKEN
Frans, Regionaal
VOORZIENINGEN
Vergaderen

Kom binnen als gast, kom terug als vriend

Wijnrestraurant Mes Amis is gespecialiseerd in Limburgse wijnen uit Nederland én België. Dit gezellige huiskamerrestaurant wordt uitgebaat door de familie Doelen. Moeder Annaline selecteert de wijnen die perfect worden gecombineerd met de culinaire creaties van zoon Patriek en het keukenteam. Last but not least zorgt dochter Germaine zorgt voor een gastvrij en warm ontvangst.

Tip

Wanneer je met een besloten gezelschap wilt dineren, kun je terecht op de eerste verdieping, in de prachtige monumentale ruimte waar genieten voorop staat.
Hoewel wijnrestaurat Mes Amis zich onderscheid door de nadruk op regionale wijnen, mogen de smakelijke gerechten zeker niet onbesproken blijven. De chef Patriek Doelen en het keukenteam leggen de nadruk op de verfijnde keuken (fine dining), gepresenteerd in een seizoensgebonden verrassingsmenu. Deze worden met liefde en passie gemaakt en opgediend door de fijne, vriendelijke bediening. Als ambassadeurs van de Limburgse wijnen, schenken ze graag een bijpassend wijnarrangement met wijnen uit de buurt. Ze hechten veel waarde aan oprechte gastvrijheid, duurzaamheid en regionale producten. Geef je over aan de medewerkers en kom tot rust door de culinaire hoogstandjes en geniet! Tot snel bij Mes Amis!

Openingstijden*

Maandag
Vanaf 17:30u
Dinsdag
Vanaf 17:30u
Woensdag
Vanaf 17:30u
Donderdag
Vanaf 17:30u
Vrijdag
Vanaf 17:30u
Zaterdag
Vanaf 17:30u
Zondag
*
LET OP: Openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen of bepaalde seizoenen. Bekijk hier de meest recente openingstijden

Locatie

Culinaire hoogstandjes

Dat smaakt naar meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties

100+ restaurant liefhebbers gingen u al voor!

Ontdek meer restaurants

€€€

Le Bon Vivant

Regionaal
Tussen de Markt en het Vrijthof ligt een unieke gewelvenkelder waar je kan...
€€€

Wijnrestaurant Mes Amis

Frans • Regionaal
In het oude stadscentrum van Maastricht, op 2 minuten lopen van het Vrijthof,...
€€

Visrestaurant ''O''

Vis- en Zeevruchten
In La Rive droite, het stadsdeel Wijck, vind je de meest verse vis,...

Extra genieten? Deel!

Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt bij vrienden, familie en (zaken)relaties? Dan geef je de Les Tables cadeaubon!

Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Geldig bij al onze 25 aangesloten restaurants
Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Bestel onze cadeaubon