Liefde is...

7 februari 2021
Wim Lousberg

Vasteloavend, Valentijn en Les Tables Maastricht!

Februari... de maand van Carnaval en Valentijn en dus ontzettend veel samenhorigheid en liefde. Onze lieve leden hebben magnifieke menu’s gecreëerd voor deze twee feestelijke gelegenheden. Met Carnaval vieren de we liefde voor het leven en met Valentijn de liefde voor elkaar. Lees daarom snel verder wat wij voor jullie bedacht hebben om samen de liefde te vieren.

Vasteloavend: altied in ös hart

“ Um Frans Theunisz mer even te oan te hoalen: ‘Roet, geel en greun is de kleur vaan Vasteloavend, roet, geel en greun is de kleur van Carnaval!’ Vasteloavend zit beij ös allemaal in ut hart en geit noets verloren. Wel goan veer elkoar natuurluk hiel erg missen mer ver zouwwen Les Tables neet zien es ver doar neet un magnifieke en heerlijke oplossing veur bedacht hubbe! ” ~ Les Tables Maastricht

Jouw culinaire vrienden van Les Tables hebben dé typische carnavalsgerechten voor je gemaakt zodat je toch thuis Carnaval kunt vieren met het Vasteloavendsprogamma van de Tempeleers en RTV Maastricht. Van ‘kawsjotel tot (sjieke) knien tot hieringe’, het zit allemaal in de carnavalsboxen vaan restaurant Rozemarijn en café Sjiek in sjieke samenwerking met SOFA. De andere smakelijke menu’s van Les Tables vind je hier. Dus in de woorden van een andere Limburgse grootsheid Rowwen Heze: “Bestil mer, bestil mer, bestil mer!”

We blikken ook nog even gezellig terug om de carnavalssfeer erin te houden. In samenwerking met de Tempeleers en Maastricht Marketing hebben we in 2019 en 2020 smakelijke masterclasses Carnavalogie georganiseerd (je leest het gezellige stukje over onze sfeervolle avonden hier).

14 februari: oh, l’ Amour!

Liefde is blind, oude liefde roest niet, ongelukkig in het spel is gelukkig in de liefde, maar uiteindelijk gaat liefde toch gewoon door de maag!

Wij vinden, als gastvrouwen en gastheren, dat de liefde altijd verrukkelijk gevierd moet worden en spelen graag voor smakelijke matchmaker. Daarom hebben we dit jaar extra ons best gedaan om ervoor te zorgen dat je de romantiek in huis kan halen of anoniem (hint, hint) kan laten bezorgen. Geen spannende date, maar wel zin in een mooie avond? Maak er dan gewoon een gezellige avond van met je familie of beste vrienden. In deze tijden kan iedereen wat extra toewijding of zelfliefde gebruiken met een feestelijke tint.

Haal daarom die heerlijke wijn en spijs combinaties in huis en maak er een intieme avond van met je Valentijn of familie en vrienden.

De Les Tables leden met speciale Valentijns menu’s:

Hou onze social media-accounts in de gaten op Facebook en Instagram en Les Tables website om te checken hoe onze leden ALL OUT gaan om jouw avond in vuur en vlam te zetten (bij wijze van spreken hé).

Mestreech is eine groete café

“Mestreech is eine groete kaffee” ~ Onbekende Sjeng

De uitspraak die iedere Maastrichtenaar en iedereen ver buiten Maastricht kent. En daar zijn we trots op!

Volgens Pieter Hein van Mulligen, hoofdeconoom van het Centraal Bureau voor Statistiek, is de horeca “geen hoeksteen van de economie”. De horeca in Maastricht is een van de grootste werkgelegenheidsverleners in Zuid-Limburg en -nog veel belangrijker- de horeca is de hoeksteen van onze bourgondische maatschappij is! Zonder bourgondiër geen Maastricht, maar wat is Maastricht zonder de cafeetjes en terrassen waar de bourgondiërs kunnen vertoeven?

Helaas moeten we jullie nog een tijdje missen, maar zoals altijd staan wij positief in het leven en vinden wij dat het vieren van gelegenheden en lekker eten natuurlijk niet hoeft te stoppen. We verkopen daarom de ‘sjieke, sjoene en smakelijke’ Les Tables cadeaubonnen waarmee je in een keer 22 leden steunt én alsnog die leuke momenten kan vieren, maar dan gewoon thuis. Met de cadeaubon kun je òf take away menu’s voor thuis bestellen òf een menu cadeau doen òf je al verheugen voor als we weer opengaan en daarmee #yourlocalssupporten. We missen jullie, tot snel!

Hieronder een kiekje van ver vóór de coronamaatregelen!

Dat smaakt naar meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties

100+ restaurant liefhebbers gingen u al voor!

Extra genieten? Deel!

Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt bij vrienden, familie en (zaken)relaties? Dan geef je de Les Tables cadeaubon!

Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Geldig bij al onze 25 aangesloten restaurants
Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Bestel onze cadeaubon