(Meer dan) welkom

2 juli 2020
Wim Lousberg

Vanaf 1 juni is de horeca weer open. Na maanden onzekerheid en onduidelijkheid kunnen we weer collectief adem halen. De eerste gasten stralen net zo hard als de zon die dag; het mag en het kan weer – wel volgens de richtlijnen.

Vanaf 1 juli zijn de regels versoepeld. Hoewel veel ondernemers en gasten het alsnog graag anders hadden gezien, mag weer iets meer. Vuistregel blijft: Ben je gezond? Dan kom genieten, en hou afstand als je uit verschillende huishoudens komt.

Voorzichtig  Zolang er geen vaccin is, hebben wij als maatschappij nog steeds geen grip op het virus. Voorzichtigheid blijft dus geboden. veiligheid en gezond verstand voorop! Samen doen In vergelijking met voorheen voelt de situatie wellicht nog steeds een beetje vreemd. Het is dan ook belangrijk om begripvol naar elkaar te zijn en de regels van de uitbater op te volgen. Zeker ook omdat er weldegelijk gehandhaafd wordt en de boetes voor zowel gast en ondernemer zijn niet mals. Wees welkom Samengevat: je bent (weer) meer dan van harte welkom. Meer dan ooit is jouw bezoek belangrijk voor de stad, haar ambiance en voor de ondernemers. Dus denk mee, doe mee en laten we vooral samen genieten. Onze tips:

  • Spreid je bezoek door de week (de weekenden zijn vaak het drukst)
  • Gebruik de slimme kaart
  • Verken de stad (probeer ook een nieuwe plekjes, check les Tables )
  • Hou je aan de regels
  • Geniet met volle teugen

Santé!

Dat smaakt naar meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties

100+ restaurant liefhebbers gingen u al voor!

Extra genieten? Deel!

Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt bij vrienden, familie en (zaken)relaties? Dan geef je de Les Tables cadeaubon!

Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Geldig bij al onze 25 aangesloten restaurants
Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Bestel onze cadeaubon