Thuiswerken: Komen die vier muren op je af?

18 november 2020
Wim Lousberg

Ben je helemaal klaar met je zelf gesmeerde boterham? Of doet de

acaï bowl met zelfgemaakte granola het ook niet meer voor je? Maak je geen zorgen, wij hebben de culinaire ‘lunchbox’ voor je die jou even uit de hogere werksferen haalt.

De leden van Les Tables zorgen met veel plezier voor een gastvrij en culinair Maastricht. Ook tijdens Corona tijden. Voor elkaar en met elkaar, alleen zo krijgen we het virus eronder. Dit heeft niet alleen met het virus zelf te maken, maar ook met alle omstandigheden erom heen. We horen steeds vaker van onze omgeving dat, ondanks dat het thuiswerken veel voordelen heeft, veel harde werkers moeite hebben met het slapen, werken, ontspannen en eten op één plek.

Laten we daarom samen de monday blues of de dinsdag dip aanpakken met een koffietje (of stiekem een wijntje) en een smakelijke lunch. Of we breken op woensdag samen de week. En maak daarbij nog even een korte verfrissende stadswandeling. We hebben zo’n mooie stad, even een frisse neus halen is altijd een plezier voor de ogen (en een welverdiende break van een scherm).

Dat smaakt naar meer!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties

100+ restaurant liefhebbers gingen u al voor!

Extra genieten? Deel!

Op zoek naar een cadeau dat altijd in de smaak valt bij vrienden, familie en (zaken)relaties? Dan geef je de Les Tables cadeaubon!

Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Geldig bij al onze 25 aangesloten restaurants
Ideaal als cadeau voor vriend, familie of zakenrelatie
Bestel onze cadeaubon
les tables maastricht